Κάθε βίλα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό με καναπέ – διπλό κρεβάτι, μεγάλες ντουλάπες,, τηλεόραση LCD, 2 υπνοδωμάτια, με  ανεξάρτητο WC. Τα κλινοσκεπάσματα είναι βαμβακερά και τα κρεβατοστρώματα είναι οικολογικά, με διαστάσεις των μεν διπλών, 180×200, των δε μονών, 90×200. Στις μεγάλες βεράντες υπάρχει πισίνα με θέα στη θάλασσα και άφθονος χώρος για να απολαύσει ο επισκέπτης το εξαίσιο περιβάλλον και να βιώσει αξιοζήλευτες στιγμές.

Και οι 3 βίλλες έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα τη λιτή πολυτέλεια, την αρχιτεκτονική με οικολογικές παρεμβάσεις, στη δόμηση με πέτρα μέσα – έξω, στο φυσικό φωτισμό – αερισμό, στο μηχανολογικό εξοπλισμό, στη διαχείριση νερού και αποβλήτων αλλά και τις ανάγκες των πελατών για πρωτόγνωρες διακοπές.

Οι βίλλες  μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη του επισκέπτη. Όλοι οι χώροι, τα υπνοδωμάτια στο ισόγειο με τα αυτόνομα  μπάνια τους, καθώς και το καθιστικό, η τραπεζαρία και η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα είναι επιπλωμένα και διακοσμημένα έτσι ώστε να έχετε μια ευχάριστη, άνετη και πολυτελή διαμονή.