Ακούς μόνο τα κύματα

Το συγκρότημα αποτελείται από 3 βίλλες ανεξάρτητες και πλήρως εξοπλισμένες , χτισμένες αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού, με εκπληκτική θέα, ανάμεσα στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικήτα και στη βραβευμένη παγκοσμίως για την ξεχωριστή ομορφιά της παραλία του Καθίσματος.

Οι βίλλες είναι πέτρινες με τοίχους 50-60 εκ. πάχος. Τα κουφώματα είναι ξύλινα και τα τζάμια διπλά. Τα δάπεδα είναι μαρμάρινα, οι οροφές από εμφανές ξύλο ή κουρασάνι. Κάθε βίλλα διαθέτει ξεχωριστή ιδιωτική πισίνα (με εγκατάσταση όζοντος-UV και σπάνια χρήση χλωρίου). Βεράντες και περιβάλλοντας χώρος με ξύλινο ντεκ. Για τη διαχείριση του νερού, κάθε βίλλα έχει 1 δεξαμενή 8 Κ3 που συλλέγει τα νερά της βροχής από τις στέγες. Η διαχείριση των λυμάτων γίνεται με βιολογικό καθαρισμό.

Όλα τα χρώματα έχουν eco label. Ο φωτισμός, εξωτερικός – εσωτερικός, έχει λάμπες οικονομίας. Η ενδοδαπέδια θέρμανση, ο δροσισμός και το ζεστό νερό χρήσης, παρέχονται από μια αντλία θερμότητας με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Το πάρκινγκ βρίσκεται στην κορυφή, ενώ ένας κατηφορικός δρόμος και παράλληλες σκάλες, εξυπηρετούν την επικοινωνία των κτιρίων μεταξύ των και του μονοπατιού προς την παραλία, που απέχει περίπου 100 μ.